KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI...

HEM örgü çanta kursu kursiyerleri, öğretmenleri Mina YÜCE önderliğinde RAMAZAN YAMAN HUZUREVİ sakinlerini ağırladı. Sohbetler, ikramlar, müzik eşliginde güzel bir gün geçirdiler.

Ahmetbey Belediyesi Dikiş Kursumuzun Kadınlar Gününe özel düzenlediği sergi

Lüleburgaz Kadın Seramik ve Çini Sergisi 08.03.2024-12.03.2024 LYSA

Lüleburgaz Kadın Seramik ve Çini Sergisi

08.03.2024-12.03.2024

LYSA Fuaye Salonu

Özlem Neşeli

Nalan Küçükkancabaş

Merve Erkan

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi kurslarımızdan fotoğraflar

Ağu

Modern ve geleneksel sanatsal faaliyetlerin yapılabileceği ortamlar oluşturuldu. Bu faaliyetler kapsamında sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yapılarak  sanata yeni yön verildi.

Ağu

"Kurslarımızla Köylerdeyiz" projesinin kapsamı genişletilerek tüm kursları kapsayacak şekilde KÖY MUHTARLARINA toplantı düzenlendi.

Ağu

Yönetici ve eğitimciler hayat boyu öğrenme alanına özgün çalışmalar yapmaları, istihdama katılım, geleceğin meslekleri, hayat boyu öğrenmenin gerekliliği ve yetişkin eğitimi gibi konularda yayımlanmış olan son dönem yayınları incelendi.Kurumumuza Uygun çalışmaların 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında uygulanabilirliği görüşüldü.

Ağu

Hizmet binaları dışında açılacak kurslar için kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile gerekli iş birliği sağlandı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,İŞ-KUR,Gençlik Merkezi,Okullar da açacağımız kursların fizibilite çalışması yapıldı

Tem

2021/2022 Eğitim Öğretim yılı boyunca yaptığımız etkinlikler,kurslar,çalışmalar halkın büyük ilgi ve beğenisini topladı.

Tem

Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık kapsamında açılan kurslarımızda yapılan etkinliklerimiz yıl sonu sergimizde sergilendi.Yapılan çalışmalar halkın büyük beğenisini topladı.Yapılan çalışmalar ve kurslarda hazırlanan ürünler "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinliklerinde sergilendi.

Tem

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi olarak bölgemizde  bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerimizin sergilerini öğretmenlerimiz ve eğiticilerimizle beraber ziyarette bulunduk.Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Babaeski Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün hazırladığı sergiler ziyaret edildi.

Haz

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün Eylem Planı doğrultusunda 21 Haziran 2022  (seminer döneminde) kurum kadrolu öğretmenleri ile toplanarak; yıllık çalışma takvimi hazırlandı ve Kalite Takip Sistemi planlaması yapıldı. Planlamada  alan uzmanları, akademisyenler, yönetici, öğretmen, usta öğretici, öğrenci ve kursiyerlerden de yararlanılacağı belirtildi. 2021/2022 Eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaların başarılı sonuçları sosyal medya yerel basında sık sık bahsedildi. 2022/2023 çalışmalarının planlanması ve bu doğrultu da çalışmaların yapılması vatandaşlarımıza ulaşmamızda daha etkili olduğu belirtildi.

May

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında faaliyeterimiz planlanmış, yapılacak çalışmalarda Lüleburgaz  belediyesi ile işbirliği yaparak ilçemizin ana meydanında Hayatboyu öğrenme şenliği düzenlenmesine karar verildi.1 Haziran 2022-07 Haziran 2022 tarihleri arasında şenliğimiz devam edecektir.

May

Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Projesi kapsamında her kursumuz geri dönüşüm malzemelerinden çocuklara oyuncaklar,hediyelik eşyalar üretmeye başlamış ve Atatürk İlkokulu'nda anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerine dağıtılmıştır.

Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık konusunda bilgilendirme yapılmıştır.Kurumumuzu tanıtan bilgilendirme yapılmıştır.